Preču skaits: 0 - 0.00 EUR
Latviešu
English
Russian
Deutsch
Polish
Lithuanian
Hungarian
Spanish

Klientu serviss

Saviem klientiem nodrošinām ērtu servisu un 90 dienu garantiju visiem produktiem.

Preču pasūtīšana
Projektora lampu varat iegādāties mūsu interneta veikalā. Norādot piegādes adresi, automātiski tiks aprēķinātas piegādes izmaksas, kas parasti ir līdz EUR 20,00 Eiropas Savienības ietvaros.
 
Apstiprinājums par pasūtījuma saņemšanu
Aizpildot pasūtījumu mūsu interneta veikalā, jūs saņemsiet apstiprinājuma e-pastu ar informāciju par produktu/iem, ko esat iegādājušies, cenu un piegādes adresi. Pēc pasūtījuma izsūtīšanas nodrošināsim informāciju par sūtījuma piegādes statusu.  E-pastā saņemsiet pasūtījuma numuru kurjerpasta sistēmā.
 
(!) Ja gadījumā esat izglītības un valsts iestādes pārstāvis vai vēlaties iegādāties 2 un vairāk lampas, lūdzam ar mums sazināties, lai mēs varētu jums piedāvāt īpašus nosacījumus. 
Ja vēlaties iegūt papildu informāciju, lūdzam rakstīt uz info@projektoruspuldzes.lv
 
Maksājumu iespējas
Klientiem nodrošinām iespēju norēķināties maksājot ar kredītkarti, izmantojot PayPal sistēmu vai maksāt saskaņā ar piestādīto rēķinu uz uzņēmuma kontu. Maksājuma iespējas varat izvēlēties pirkšanas procesā. Ja izvēlēsieties iespēju maksāt uz uzņēmuma kontu, pēc pieteikuma aizpildīšanas saņemsiet rēķinu ar rekvizītiem e-pastā.
 
Privātums un drošība
Uzņēmums apņemas visus lietotāju datus, kas tiek saņemti no pircējiem reģistrējoties, neizpaust un uzglabāt saskaņā ar stingrākajām datu aizsardzības normām. Sīkāk paŗ šo varat iepazīties sadaļā Privātums.
Lai nodrošinātu pilnīgi drošu iepirkšanos mūsu veikalā, izmantojam  pasaulē vadošo interneta drošības risinājumu izstrādātāja COMODO SSL sertifikātu, kas nodrošina augstāko - 256 bit datu kriptēšanas algoritmu. 
 
90 dienu garantija
Saviem klientiem, kuri iegādājušies projektoru lampas nodrošinām 90 dienu garantiju. 90 dienu periods tiek rēķināts no pavadzīmes izrakstīšanas datuma. Ja kāds no produktu ražotājiem nodrošinās garantiju, kas ir ilgāka par 90 dienām, mēs to automātiski nodrošināsim arī saviem klientiem. Garantija attiecas uz gadījumiem, kad produkta bojājums ir radies ražošanas procesā.
 
Lai veiktu produkta atgriešanu, nepieciešams nosūtīt e-pastu uz info@projektoruspuldzes.lv, kurā brīvā formā iekļaut informāciju par uzņēmumu, iegādāto produktu, apstākļiem, kādos tika konstatēts produkta bojājums. Pēc e-pasta saņemšanas mēs izsūtīsim turpmākos norādījumus darbībām, ko nepieciešams veikt, lai atgrieztu bojāto produktu. Nosūtīšanas izmaksas netiek kompensētas.
 
Lūdzu ņemt vērā, ka garantija nav spēkā sekojošos gadījumos:
  • projektora lampas bojājums ir radies projektora nepareizas ekspluatācijas rezultātā (projektors ir ticis atslēgts no strāvas avota pirms dzesēšanas periods ir beidzies, projektors ir saņēmis tehnisku triecienu utt.);
  • projektora lampa ir bojāta piegādes laikā. Ja saņemot produktu, redzat, ka iepakojums ir sabojāts, Jums tas ir jāatzīmē saņemšanas aktā. Tā kā izmantojam tikai uzticamus sadarbības partnerus: UPS un DHL, šāda iespēja ir niecīga.
 
Kontakti
Ja Jums ir kādi jautājumi sakarā ar produktiem, lūdzam ar mums sazinaties - info@projektoruspuldzes.lv
 
Ja esat paredzējuši iegādāties 2 un vairāk lampas, lūdzam aizpildīt šo formu, lai saņemtu speciālu piedāvājumu.